Compania israeliana Asim Investments Ltd,.specializata in investitii imobiliare, a cumparat un teren cu o suprafata de aproape 150.000 metri patrati, in Brasov, pentru 4,15 milioane euro, relateaza editia electronica a cotidianului israelian Globes.
Asim Investments va continua sa investeasca in Romania si in Bulgaria si ar putea investi si in alte tari europene, a declarat directorul general al companiei Zvi Carmi pentru publicatia citata.

Asim Investments Ltd. este listata la bursa din Tel Aviv (Tel Aviv Stock Exchange) si a devenit un investitor important pe piata imobiliara din Israel prin divizia Asim Real Estate Ltd. Aceasta divizie este specializata in dezvoltarea de proiecte rezidentiale si nerezidentiale, precum si achizitionarea de terenuri, in afara Israelului.

Compania isi concentreaza operatiunile in tarile central - europene, in special in Bulgaria si Romania. La noi in tara Asim Investments Ltd., prin divizia sa de imobiliare, detine 250.000 metri patrati de teren achizitionat in vederea dezvoltarii, iar in Bulgaria a incheiat parteneriate cu antreprenorii locali pentru a ridica circa 3.000 de locuinte, conform informatiilor de pe pagina de internet a companiei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri