Israelienii de la American Colony refac estimarile de profit din Romania

Compania israeliana American Colony Ltd.si-a revizuit estimarile de profit de 500 milioane euro si de venituri de 2,6 miliarde euro obtinute dintr-un proiect imobiliar din Romania, dupa ce arbitrul pietei de capital din Israel a cerut explicatii

Grupul American Colony a publicat un raport revizuit dupa ce Autoritatea israeliana a valorilor mobiliare a efectuat o ancheta. Compania afirma momentan ca aceste estimari sunt provizorii, bazate pe calcule proprii, care nu au fost discutate in cadrul consiliului de administratie.

La data de 22 august, American Colony a anuntat ca va construi unui proiect rezidential in apropiere de Bucuresti. American Colony a declarat ca o subsidiara cipriota si un alt grup au achizitionat un teren de 145.000 metri patrati, la nord de capitala.

Impreuna cu un alt teren achizitionat anterior, companiile detin in total 180.000 de metri patrati.

American Colony a adaugat ca planuieste ca acest teren sa fie destinat construirii unui cartier rezidential, si, in cazul in care va reusi sa preia un teren totalizand un milion de metri patrati, va construi un complex de 20.000 de apartamente in aceasta zona.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri