Distribuitorul de mobila Class Mob a inchiriat un spatiu de circa 1.227 metri patrati situat in apropiere de zona Piata Unirii din Capitala, pentru deschiderea unui magazin de mobila Natuzzi
"Locatia acestui spatiu este foarte buna. Magazinul a fost receptat excelent de catre client de la prima vizionare. Tranzactia a fost mai lunga deoarece a fost nevoie de mai multe aprobari si studii de fezabilitate pentru aceasta locatie. Un atuu l-a constituit faptul ca aici a functionat un alt magazin de mobila foarte cunoscut: Adorama. in plus, acest spatiu este foarte potrivit pentru brandul care l-a inchirat", a declarat directorul departamentului spatii comerciale&industriale, Regatta, compania care a intermediat tranzactia, Costel Alecu.

Spatiul inchiriat de Class Mob, aflat pe Bulevardul Unirii este structurat pe subsol, parter si un etaj. Defalcat pe nivele, subsolul ofera 256 metri patrati, parterul 472 metri patrati, iar etajul aproximativ 495 metri patrati. Spatiul este amenajat si dotat pentru showroom. Class Mob intentioneaza sa inaugureze luna aceasta noul magazin de mobila Natuzzi care va avea si 12 locuri de parcare.

Bulevardul Unirii este perceput ca o artera preponderent bancara, insa cu un potential ridicat de dezvoltare pe partea de retail. Distribuitorii de mobila se orienteaza tot mai mult spre aceasta locatie datorita suprafetelor disponibile mari, atat per nivel cat si comasat, mai precizeaza comunicatul.

"In viitor, odata cu aparitia Esplanada Center, interesul pentru aceasta artera va creste substantial. Spatiile stradale nu prevad o extindere semnificativa ca numar si ca suprafata. Acestea sunt situate la parterul blocurilor, iar noile dezvoltari imobiliare nu au in general asemenea spatii. Unele cladiri de birouri au proiectate spatii comerciale dar sunt ocupate de banci sau alimentatie publica (cafenea, restaurant etc.). Aceste elemente fac cu atat mai importante spatiile precum cel inchiriat de Class Mob. Amenajarea acestuia pentru showroom a fost un beneficiu in plus", a subliniat Alecu.

Class-Mob Bucuresti a avut anul trecut afaceri de 14,89 milioane lei, in crestere cu aproximativ 8% fata de anul 2005, cand a avut o cifra de afaceri de 13,76 milioane lei. Profitul brut raportat de Class-Mob Bucuresti anul trecut a fost de aproape 330.000 lei in crestere cu 27% fata de 2005. Compania a avut in 2006 peste 30 de salariati aproximativ egal cu numarul de angajati din anul precedent.

Class-Mob a fost divizia de mobila de lux a grupului Mobexpert, pana in 2006 cand a fost preluata de Camelia sucu, fosta sotie a lui Dan sucu, presedintele Grupului Mobexpert.












Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri