Africa-Israel Investments Ltd., prin subsidiara Africa-Israel Hotels Ltd., impreuna cu un alt partener, a cumparat patru hoteluri in Bucuresti, dintre care unul este inca in faza de constructie, informeaza publicatia Globes in editia electronica.

Cele patru hoteluri cumparate de Africa-Israel Investments sunt Hotel Opera, Hotel Capital, Hotel Venezia - toate avand categoria trei stele - si hotelul Palace care este inca in constructie. Deschiderea acestuia va avea loc peste aproximativ un an si jumatate. Numarul total de camere din cele patru camere va ajunge la 300. In total, cele patru hoteluri vor aduce incasari de 10,5 milioane euro.

Achizitia a fost facuta printr-o firma in cadrul careia Africa-Israel Hotels detine 60%, iar un partener al sau detine 40%. Africa-Israel Hotels va plati 18 milioane de euro pentru partea care ii revine in tranzactie, plus taxe in valoare de 900.000 de euro.

Compania Africa Israel Investments functioneaza din 1934, fiind in prezent listat la bursa din Tel Aviv, cu cun capital de circa trei miliarde de dolari


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
TOP 5 recomandări pentru revenirea în siguranță la birou
Setari Cookie-uri