ProLogis, cel mai mare proprietar, manager si dezvoltator de spatii de depozitare si distributie, celebreaza 10 ani de cand isi desfasoara activitatea in Europa Centrala si de Est.
Compania a sarbatorit importantul eveniment in cadrul unei conferinte de presa, oficiata astazi la Biblioteca Universitara din Varsovia. Gary Anderson, President and Chief Operating Officer al ProLogis in Europa, a declarat ca de la lansarea ProLogis in Polonia in 1997, compania si-a extins portofoliul regional la aproximativ 2,6 milioane metri patrati de spatiu industrial in cinci tari, marcand o investitie totala de peste 1,6 miliarde de dolari.

“Europa Centrala si de Est se numara printre cele mai importante piete de distributie din intreaga lume,” a spus Anderson. “ProLogis a avut parte de o crestere cu adevarat fenomenala de la intrarea pe piata regionala cu 10 ani in urma, dar suntem convinsi ca exista in continuare oportunitati majore in vederea investitiilor si expansiunii. Suntem deosebit de mandri de realizarile companiei noastre si asteptam cu nerabdare urmatorii 10 ani de crestere si succes.”

ProLogis este cel mai mare furnizor de spatii de distributie din Europa Centrala si de Est, detinand aproximativ 2,6 milioane metri patrati, in administrare sau in curs de dezvoltare, la 30 iunie 2007. Printre clientii actuali in regiune se numara The Deutsche Post Group, Geodis, Kuehne + Nagel, NYK Group, Tesco si Unilever.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri