Investitie de 18 mil. euro intr-o cladire de birouri in Bucuresti

Eurobusiness, firma cu capital romanesc, va construi o cladire de birouri cu o suprafata totala de 12.400 mp, din care 7.500 mp reprezinta spatii de birouri si 500 mp spatii comerciale, in cartierul Ghencea din Capitala, dupa o investitie de 18 milioane euro, anunta oficialii companiei Eurohouse.

Imobilul de birouri clasa A, Ghencea Business Center va fi situat in estul Bucurestiului si va fi structurat pe sase nivele cu doua subsoluri si 100 de locuri de parcare subterana. Constructia cladirii, a carei valoare de piata se va ridica la 18 milioane de euro, a demarat la jumatatea acestui an, termenul de finalizare fiind programat pentru primul semestru din 2008. Pretul de inhiriere va fi de 16 -18 euro/mp.

"Cladirea va dispune de toate dotarile si finisajele corespunzatoare spatiilor de birouri clasa A, reprezentand o alternativa optima de relocare intr-un offce modern, pentru companiile care isi desfasoara activitatea in zona, si nu numai", a declarat reprezentantul departamentului vanzari/inchirieri spatii birouri Eurohouse, Marius Croitoru.

Eurohouse este o companie cu o experienta de zece ani pe piata de real estate din Romania fiind specializata in managementul investitiilor, dezvoltari de proiecte, vanzari de proprietati in ansambluri rezidentiale si consultanta strategica.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Guvernul promite finanțarea chiriilor pentru retailerii din mall-uri
Setari Cookie-uri