Ti-ai imaginat vreodata ca poti locui intr-un cartier, in mijlocul naturii, pe malul uui lac de nuferi, la doi pasi de padure si, totodata, la numai 15 minute de birou? Ei bine, acum iti oferim prilejul de a deveni proprietarul unei locuinţe amplasate ntr-un cadru natural deosebit.
Situat in orasul Chitila la numai 10 km de Piata Victoriei, aproape de padurea Mogosoaia, complexul rezidenţial « Lac de nuferi » poate însemna sfârşitul căutărilor şi împlinirea viselor tale.

Gândit să fie realizat eşalonat, "Lac de nuferi" pune la dispoziţia celor interesaţi, într-o primă etapă cu termen de finalizare 15 octombrie 2008 , un număr de 80 de apartamente proiectate la standarde occidentale. Facilităţile de care dispune complexul acoperă o zonă comercială (magazin alimentar), sală de fitness, lifturi de ultimă generaţie, zona de solar natural, precum şi alte spaţii pentru recreere şi odihnă.

Cu una, doua sau trei camere, a căror suprafaţă variază intre 45 si 101 mp, apartamentele au fost concepute astfel incat sa se eficientizeze spatiul la maximum, fara a se renunta insa la confort. Cadrul natural de care beneficiaza complexul a impus in arhitectura apartamentelor terase generoase cu vedere spre lac si padure, iar aspectul practic se materializează şi în spaţiile de depozitare situate la subsol, în zona parcărilor subterane.

Atenţi la preferinţele tale, ne-am flexibilizat oferta, asfel încât să poţi opta pentru un loc de parcare exterioară sau in subsol, pentru o bucatarie americana sau una clasica, separata de living si, nu in ultimul rand, ai posibilitatea de a alege pentru apartamentul tău finisajele care te reprezintă.

Ţi-ai dorit întotdeauna să fii « Departe de griji, aproape de natură » ? Atunci ai primit răspunsul odată cu oferta noastră.

www.lacdenuferi.ro
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri