Suceava Shopping City, primul parc de retail din oras va avea o suprafata inchiriabila de 47.000 metri patrati unde vor fi prezenti Carrefour, Baumax, Mobexpert sau Media Galaxy, parcul urmand sa fie inaugurat in primavara lui 2008, anunta Cushman&Wakefield Activ Consulting.
Suceava Shopping City va dispune de o galerie comerciala de 11.500 metri patrati (cuprinde aproximativ 120 de magazine si restaurante apartinand unor retaileri de renume international si local), suprafata totala a terenului fiind de 110.000 metri patrati. Procesul de inchiriere a inceput deja si este condus de compania Cushman&Wakefield Activ Consulting.

"Am semnat deja acorduri de pre-inchiriere pentru majoritatea magazinelor si apreciem ca in decurs de o luna vom inchide negocierile. Mixul de marketing cuprinde fashion, magazine farmaceutice si de ingrijire personala, servicii, restaurante si fast food-uri. Proiectul sustine cresterea economica inregistrata de Suceava si doreste sa ofere facilitati moderne de shopping unui public deja obisnuit cu astfel de proiecte in urma vizitelor in strainatate", a declarat directorul general al Cushman&Wakefield Activ Consulting, Razvan Gheorghe.

Investitia in Suceava Shopping City este un joint venture intre Priceton Investments si Absolute Real Estate Opportunities Fund. Suceava Shopping City este al doilea proiect al lui Absolute dupa achizitia de la sfarsitul lui 2006 a 45.000 metri patrati de spatiu inchiriabil la Sibiu (European Retail Park Sibiu). Absolute se numea la vremea aceea North Real Estate Opportunities Fund.

Cushman&Wakefield este cea mai mare companie privata in domeniul imobiliar din lume. Fondata in 1917, compania are 215 birouri in 56 de tari din intreaga lume si 12.000 de angajati. Cushman&Wakefield asigura solutii integrate prin consultanta activa, implementare si manageriat proprietarilor, locatarilor si investitorilor pe parcursul fiecarei etape a procesului imobiliar. Biroul din Romania a fost deschis in 2007 prin preluarea companiei locale cu care colabora de peste 11 ani, Activ Consulting, devenind astfel Cushman& Wakefield Activ Consulting.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri