Grupul israelian BSR Europe Ltd. a semnat o serie de acorduri prin intermediul unor subsidiare privind achizitia unor terenuri in Romania si Bulgaria, destinate dezvoltarii unor proiecte imobiliale cu o valoare de 240 milioane dolari, informeaza globes.co.il.
Compania israeliana a cumparat un lot de trei hectare in Brasov pentru 5,1 milioane euro, terenul fiind destinat construirii unui proiect rezidential de 50.000 metri patrati.

Grupul estimeaza ca nivelul costurilor initiale ale dezvoltarii acestui proiect de ridica la 40 milioane euro. BSR Europe este a patra companie imobiliara israeliana ce a achizitionat terenuri in Brasov in ultimele luni.

In Bulgaria, BSR Europe impreuna cu un fond imobiliar european au achizitionat patru terenuri cu o intindere totala de aproximativ opt hectare, pentru suma de 37 milioane euro.

Compania planuieste sa construiasca pe acest teren un complex rezidential de 230.000 metri patrati si un complex comercial.

BSR Europe au precizat ca va controla 42,5% din proiect si nu a dorit sa dezvaluie numele partenerului ce va contribui la dezvoltarea proiectului imobiliar. Compania israeliana estimeaza costurile initiale de dezvoltare la 200 milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri