German Quality Solution investeste 4,7 mil. euro in constructia a 40 de apartamente

German Quality Solution, o companie romaneasca cu capital integral privat, prezenta in domeniul dezvoltarilor imobiliare va investi 4,7 milioane euro in constructia unui imobil cu 40 de apartamente in Bucuresti, anunta compania imobiliara Regatta.

Proiectul rezidential Speranta Residence va fi situat in zona centrala a Bucurestiului, iar antreprenorul general va fi compania Total Confort. Proiectul necesita o investitie de 4,7 milioane euro si este cofinantat de Alpha Bank Romania. Speranta Residence este structurat pe subsol, parter si opt etaje si va oferi un numar total de 40 de apartamente cu una, doua si trei camere. Lucrarile de constructie au fost demarate si vor fi finalizate in primavara 2009.

"Proiectul Speranta Residence ofera acces facil la majoritatea mijloacelor de transport in comun si in plus, multitudinea de restaurante si cafenele din zona, Complexul National de parcuri si terenuri sportive Lia Manoliu, supermarketurile si unul dintre cele mai importante malluri ale Bucurestiului - Vital Mall, aduc un plus de atractivitate", a declarat real estate broker in cadrul departamentului vanzari rezidentiale al Regatta, Janina Constantin.

Preturile in imobilul Speranta Residence incep de la 1.550 euro/mp constuit, fara TVA. Locul de parcare vine la pachet cu apartamentul si are un pret de 15.000 euro fara TVA.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri