Baneasa Developments SRL, societatea care dezvolta si detine Baneasa Shopping City, a incheiat de curand procesul administrativ de fuziune prin absorbție al Olympia Invest SRL, in urma caruia va prelua in patrimoniul sau galeria comerciala Feeria.

La incheierea tranzactiei, Baneasa Developments SRL, asociat unic al Olympia Invest, va deveni unicul dezvoltator al zonei comerciale Baneasa.

Baneasa Developments este societatea care dezvolta si detine Baneasa Shopping City, localizat in zona comerciala Baneasa si fiind parte integrata din Proiectul Baneasa. Proiectul Baneasa este cel mai mare proiect de dezvoltare urbana mixta din Sud-Estul Europei, ce se intinde pe o suprafata de 221 hectare.

In ansamblul sau, Proiectul Baneasa va oferi pietei 450.000 metri patrati suprafata construita prin zona comerciala Baneasa, un numar de 5.000 de unitati locative prin zona rezidentiala, precum si cel mai mare parc de afaceri din Romania numit Baneasa Business&Technology Park care va oferi pietei circa 160.000 metri patrati spatii de birouri.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Drumul de la multinationala la doua businessuri si un exit