Grupul hotelier Rezidor va inaugura doua noi hoteluri, unul Radisson Resort in Poiana Brasov, care va beneficia de 186 de camere si care va fi deschis in trimestrul patru din 2009 in Romania si altul in Klosterneuburg in Austria

"Hotelul Radisson Resort din Poiana Brasov va fi prima institutie hoteliera din Romania, prin care grupul Rezidor isi va face simtita prezenta in estul Europei si va da startul investitiilor de calitate in regiune", a declarat presedintele si in acelasi timp directorul executiv al Rezidor, Kurt Ritter.

In afara de cele 186 de camere, hotelul din Poiaa Brasov va beneficia si de doua restaurante, un bar, un centru de tratament de tip spa, dar si sali de conferinta si un patinoar. In apropierea hotelului se mai afla in stadiu de proiect si un teren de golf cu 18 gauri.

Hotelul Park Inn Klosterneuburg va fi cel de-al treilea de gen din Austria si va fi construit intr-o zona turistica cu renume: Klosterneuburg. Noul hotel va beneficia de 130 de camere incluzand si sapte apartmente, un restaurant, un bar, sali de conferinta si o sala de fitness. Acesta urmeaza a fi urmeaza a fi inaugurat in a doua jumatate a anului 2009.

Intre 2007 si 2009 Rezidor va inaugura in total circa 20.000 de noi camere. Rezidor Hotel Group este una din companiile cu o crestere accelerata in industria hoteliera din intreaga lume. Grupul detine un portfoliu de 300 hoteluri cu peste 61.000 de camere in 47 de tari.

Rezidor activeaza sub brandurile Radisson SAS Hotels & Resorts, Regent International Hotels, Park Inn and Country Inns & Suites in Europa. In noiembrie 2006, Rezidor a fost listat la Bursa din Stockholm. Actionar principal este Carlson Companies cu 41,7%. Sediul central al Rezidor Hotel Group se afla in Brussels.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Sergiana relanseaza restaurantul Stana Turistica din Poiana Brasov