Compania Diamond Development, parte a unui grup de firme detinut de oameni de afaceri greci si britanici, va investi aproximativ 200 de milioane euro intr-un ansamblu rezidential cu 488 de apartamente in zona Lacului Tei.

"Ansamblul rezidential se va numi Upground si va fi construit pe o suprafata de 47.000 metri patrati, fiind localizat in perimetrul delimitat de Bulevardul Barbu Vacarescu, Strada Fabrica de Glucoza, Bulevardul Dimitrie Pompeiu si Soseaua Petricani, cu vedere spre lacul Tei. Suprafata construita va fi de 75.000 metri patrati, iar termenul de livrare este luna iunie 2009", potrivit datelor furnizate de organizatorii Targului Imobiliar National, citate de NewsIn.

Upground va fi alcatuit din doua cladiri de apartamente pe 15 niveluri supraterane cu 488 de apartamente. Circa 7.000 metri patrati de la parterul blocurilor vor servi ca zona comerciala si de relaxare.

Complexul va fi compus din cinci tipuri de apartamente de doua camere cu suprafete cuprinse intre 97 - 130 metri patrati, cinci tipuri de apartamente de trei camere cu suprafete cuprinse intre 125 - 145 metri patrati, doua tipuri de apartamente de patru camere cu suprafete de 215 metri patrati, 19 tipuri de apartamente duplex cu suprafete cuprinse intre 275 - 400 metri patrati, 15 tipuri de apartamente penthouse cu suprafete cuprinse intre 200 - 300 metri patrati. Preturile medii ale locuintelor sunt de 1.600 euro/mp, plus TVA.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Cat costa facilitatile de "lux" din proiectele rezidentiale noi