Investitie de 20 mil. euro intr-un parc industrial in Bragadiru

Un investitor privat a alocat 20 milioane de euro pentru constructia unui proiect imobiliar de spatii industriale cu o suprafata de peste 20.800 de metri patrati, in comuna Bragadiru din judetul Ilfov, a anuntat compania de servicii imobiliare Regatta.

Proiectul din Bragadiru va fi dezvoltat de o persoana juridica romana si consta in construirea unui parc industrial format din cinci module cu hala la parter insumand 20.853 metri patrati, potrivit Regatta. Lucrarile au fost demarate in luna martie a acestui an si sunt programate a se termina in decembrie 2008.

"In prezent primul modul este functional, 3.000 de metri patrati fiind deja inchiriati, iar pana la jumatatea lunii decembrie va fi gata si al doilea modul de 4.000 metri patrati. Ceea ce este foarte important de subliniat este disponibilitatea compartimentarilor de 1.000 metri patrati, suprafata cu cea mai mare cerere la ora actuala", a declarat Marius Adam broker, in cadrul departamentului Spatii Industriale si Comerciale, al Regatta.

Halele sunt structurate pe o inaltime de 6-6,5 metri, iar parcul este alimentat cu energie electrica printr-un bransament electric separat.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri