Eptisa Romania vizeaza sa deruleze proiecte de peste 7 mil. euro in 2007

Eptisa Romania, subsidiara locala a companiei spaniole Eptisa Proyectos Internacionales estimeaza ca va oferi anul acesta servicii de consultanta si inginerie pentru proiecte multidisciplinare in valoare totala de 7-8 milioane euro, in crestere cu 50% fata de valoarea proiectelor din 2006.

"Eptisa Romania a fost infiintata in 2004 si a derulat anul trecut proiecte in valoare totala de cinci milioane de euro, oferind servicii de inginerie si consultanta in domeniul mediului, imobiliar si transporturilor. Avut anul trecut am avut o cifra de afaceri de circa 400.000 de euro si credem ca pana la finele anului o sa ajungem la o cifra de afaceri de 550.000 de euro", au declarat reprezentantii Eptisa Romania, citati de NewsIn.

In prezent, proiectele din domeniul imobiliar reprezinta circa 20% din activitatile derulate de Eptisa Romania, dar oficialii acesteia cred ca procentul se va mari substantial in urmatorii ani datorita cresterii pe care o inregistreaza aceasta piata in Romania. Eptisa Romania este implicata momentan in proiectarea unui complex rezidential la Constanta care va include cinci blocuri ce vor fi construite pe o un teren de patru hectare, potrivit oficialilor companiei. Complexul va fi dezvoltat de un investitor strain care intentioneaza sa mai dezvolte astfel de proiecte si in Capitala.

Eptisa Romania are sediul in Bucuresti unde detine patru birouri, dar mai are 13 birouri locale. Eptisa Proyectos Internacionales estimeaza o crestere de circa 15% a cifrei de afaceri de anul acesta pana la 200 milioane euro fata de 2006 si intentioneaza sa ajunga la 300 milioane de euro in 2009.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri