Companiile Elite Grup si MAO Imobiliare au lansat luni un proiect imobiliar estimat la 90 de milioane de euro, care va insemna constructia a 1.000 de apartamente intr-un ansamblu rezidential, potrivit NewsIn.

Cartierul va contine 1.000 de apartamente, 17.000 mp spatii de birouri, 6.000 mp spatii comerciale, 2.000 mp spatii de invatamant, 10.000 metri patrati pentru circulatia pietonala, spatii verzi, dar si o piateta.

Diana Ilea, reprezentantul firmei care deruleaza proiectul a precizat ca terenul pe care va fi construit ansamblul Bonjour are sase hectare, iar susprata totala construita a aparatamentelor va atinge 150.000 de mp. "Noi am dorit sa creem ceva special, un spatiu in care oamenii sa aiba tot ce au nevoie", a declarat Ilea.

Blocurile vor avea parcari subterane, iar ansamblul va fi finalizat in anul 2010. Investitia va fi finantata prin credite acordate de Banca Comerciala Romana, iar locuintele vor avea una, doua, trei si patru camere, cu suprafete cuprinse intre 37 de metri patrati si 200 de metri patrati. Pretul porneste de la 1.100 de euro pe metru patrat fara TVA.

Potrivit promoterilor proiectului Nobila Casa, acesta este la ora actuala este cel mai mare proiect de acest gen din Transilvania, iar firma CH Transbeton se va ocupa de constructia cartierului rezidential.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri