Companiile Elite Grup si MAO Imobiliare au lansat luni un proiect imobiliar estimat la 90 de milioane de euro, care va insemna constructia a 1.000 de apartamente intr-un ansamblu rezidential, potrivit NewsIn.

Cartierul va contine 1.000 de apartamente, 17.000 mp spatii de birouri, 6.000 mp spatii comerciale, 2.000 mp spatii de invatamant, 10.000 metri patrati pentru circulatia pietonala, spatii verzi, dar si o piateta.

Diana Ilea, reprezentantul firmei care deruleaza proiectul a precizat ca terenul pe care va fi construit ansamblul Bonjour are sase hectare, iar susprata totala construita a aparatamentelor va atinge 150.000 de mp. "Noi am dorit sa creem ceva special, un spatiu in care oamenii sa aiba tot ce au nevoie", a declarat Ilea.

Blocurile vor avea parcari subterane, iar ansamblul va fi finalizat in anul 2010. Investitia va fi finantata prin credite acordate de Banca Comerciala Romana, iar locuintele vor avea una, doua, trei si patru camere, cu suprafete cuprinse intre 37 de metri patrati si 200 de metri patrati. Pretul porneste de la 1.100 de euro pe metru patrat fara TVA.

Potrivit promoterilor proiectului Nobila Casa, acesta este la ora actuala este cel mai mare proiect de acest gen din Transilvania, iar firma CH Transbeton se va ocupa de constructia cartierului rezidential.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Lichidarea Tractorul Brasov, un caz scoala de rapiditate si eficienta