La numai 2 luni de la lansare, portalul www.casefaraintermediari.ro, ce promoveaza tranzactiile imobiliare directe intre proprietari si cumparatori, se extinde la nivel national, prima franciza CaseFaraIntermediari, fiind cumparata de un investitor roman din judetul Timis. Aceasta va acoperi orasele Timisoara, Jimbolia, Sinicolau Mare, Faget, Lugoj, Buzias si Deta.
Pana la finalul lunii octombrie reteaua se va extinde si va acoperi judetul Sibiu. Planurile de extindere pentru 2007 nu se opresc aici, discutiile pentru preluarea de francize CaseFaraIntermediari in judetele Mehedinti, Buzau si Cluj aflindu-se intr-un stadiu avansat.

Valoarea tranzactiilor derulate prin intermediul CaseFaraIntermediari, in doua luni de la lansare, se apropie de 2 milioane euro. Comisionul economisit de catre de cumparatori si vanzatori este de de circa 120.000 euro. Avand pina in prezent un volum de peste 250 de anunturi reale si actualizate, CaseFaraIntermediari preconizeaza ca pana la sfarsitul anului sa prezinte cel putin 1000 de proprietati imobiliare scoase la vanzare sau inchiriere.

Portalul www.casefaraintermediari.ro este singurul sistem de vanzari imobiliare directe din Romania ce prezinta proprietatile cu ajutorul unui Tur Virtual. Acest element interactiv ofera posibilitatea vizualizarii locuintei din fata calculatorului. Adaugarea unui anunt pe www.casefaraintermediari.ro costa 79 de lei. Aceasta suma se plateste o singura data, anuntul fiind valabil pana la vanzarea sau inchirierea proprietatii.

“Acest pachet de prezentare ofera clientilor o privire de ansamblu asupra locuintelor, vizita se face din fata calculatorului, iar turul poate cuprinde toate incaperile, in functie de amplasamentul acestora pe planul imobilului. Cei interesati pot astfel sa-si prezinte virtual imobilele, iar clientii au posibilitatea de a-si forma o parere clara in proportie de 90%, fara a se deplasa la fata locului. Cand am conceput aceasta solutie am avut in minte cumparatorul actual, care este supus cel mai adesea stresului cotidian si este intr-o acuta si permanenta lipsa de timp” declara Valentin Enescu, CEO VV&G Management si initiatorul proiectului.

Pe www.casefaraintermediari.ro se gasesc anunturi cu proprietati de vanzare sau inchiriere direct de la persoane particulare. Datorita experientei in vanzari directe si a echipei tehnice, anunturile sunt postate pe site in mai putin de 10 ore de la intalnirea cu clientii. www.casefaraintermediari.ro nu percepe comision pe sistemul agentiilor imobiliare, iar cei care doresc postarea anunturilor au de ales intre mai multe categorii de taxe de adaugare, cuprinse intre 79 si 149 lei. Serviciul Basic 360 costa 99 lei si este suportat in totalitate de catre proprietar.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri