Deschiderea oficiala a Iulius Mall Cluj va avea loc in data de 10 noiembrie, fata de data de 20 octombrie, anuntata initial de investitor, Iulius Group, potrivit NewsIn.
Motivele anuntate miercuri intr-un comunicat de presa sunt legate de faptul ca investitorul doreste sa fie 100% pregatit pentru marea deschidere.

“Practic, Iulius Mall Cluj ar fi putut fi deschis inca de la inceputul lunii octombrie a.c. insa managementul grupului a decis sa nu faca nici cel mai mic compromis fata de clientii sai”, se arata in documentul citat.
“Ii respectam prea mult pe clujeni pentru a le oferi un cadou ambalat in graba. Am investit 60 de milioane de euro in proiectul Iulius Mall Cluj si vrem ca prima impresie sa fie pe masura efortului uman si financiar depus in toate aceste 16 luni de la demararea proiectului”, a declarat Iulian Dascalu, presedintele Iulius Group, in comunicatul remis miercuri presie.

Toti operatorii care vor fi prezenti in Iulius Mall Cluj sunt pregatiti sa-i primeasca pe clujeni in 10 noiembrie a.c. Iulius Group deruleaza, in prezent, training-uri speciale cu angajatii care vor opera in mall pentru a-i pregati sa raspunda nevoilor clientilor la standardele internationale la care a fost gandit intregul proiect.

Cornel Verigut, director Iulius Mall Cluj, afirma ca “in conceptul IuliusMall niciun detaliu nu este lipsit de importanta. Suntem la al treilea mall pe care il deschidem in Romania si avem o reputatie de pastrat. De la spatiile verzi exterioare si pana in ultimul colt din interior, clujenii au garantia ca nu le va lipsi absolut nimic, inca din prima zi”.

Iulius Mall Cluj va fi cel mai mare mall din Romania, cu o suprafata construita de peste 143.000 de metri patrati si prima cladire din tara cu parcare pe terasa. Aproape 40% dintre chiriasii Iulius Mall sunt premiere pentru piata de retail clujeana, printe acestia numarandu-se hypermarketul Auchan si Cinema City Mall-ul va oferi clujenilor o piscina interioara de mari dimensiuni, sala de fitness, perete de alpinism, 10 sali de cinema, casino, restaurante si cafenele.

Complexul comercial Polus Center Cluj, considera concurenta Iulius Mall, va fi inaugurat in data de 12 octombrie, asa cum au anuntat investitorii.

Polus Center va avea o suprafata construita de 80.000 de mp, 2.500 de locuri de parcare, 8 sali de cinema Odeon Cineplex, un total de 180 de magazine. Cele trei corpuri de cladire, unite prin doua piatete vor contine un food-court cu 14 magazine, un loc de joaca pentru copii de 70 de mp, mai multe alei si un parau artificial.

SC Iulius Group SRL a fost infiintata in 1991 de catre Iulian Dascalu. In prezent, compania detine Iulius Mall Timisoara, Iulius Mall Iasi precum si Terra Center in Timisoara. In ianuarie 2006, compania Iulius a inceput dezvoltarea celui de-al treilea centru comercial de tip shopping mall al companiei, respectiv Iulius Mall Cluj. In iunie 2007, compania a inceput constructia Iulius Mall Suceava, inaugurarea fiind estimata pentru octombrie 2008.

Pe langa proprietatile mai sus mentionate, grupul de companii Iulius a demarat un proiect de anvergura cu destinatie mixta in Iasi – Palas. Cu o suprafata totala construita de 220,000 mp, acesta va cuprinde urmatoarele componente: comerciala, rezidentiala, office, hoteluri, parc pe o suprafata de 50.000 mp. Proiectul va fi dezvoltat pe o suprafata de teren de 12 hectare si va avea o valoare investitionala de 170 milioane de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri