"In momentul de fata suntem in cautare de teren. Anul viitor vom alege un amplasament pentru o noua investitie a companiei noastre, care cel mai probabil se va face intr-o zona defavorizata din Romania. Ne gandim sa realizam doua parcuri industriale mai mici decat cel din Prejmer, judetul Brasov, iar suma investita de va ridica la aproximativ 350 de milioane euro", a spus Miguel Llonch, co-fondator al comapaniei Graells&LLonch.

Reprezentantii companiei au mai declarat ca nu exclud sa investeasca si in proiecte imobiliare pe viitor, insa deocamdata se rezuma la construirea de parcuri industriale.

Compania Graells&LLonch detine proiecte de peste 400 de hectare in portofoliu, cu o valoare de peste un miliard de euro.

Citeste si:

Spaniolii de la Graells&LLonch au inceput in vara acestui an lucrarile la un parc industrial in localitatea Prejmer, judetul Brasov. In cadrul acestui parc, Graells&LLonch va construi, printre altele, trei cladiri de birouri cu sapte etaje, in suprafata de circa 2.800 de metri patrati, un hotel cu sapte niveluri, restaurante si centre comerciale pe o suprafata totala 10.500 de metri patrati. Investitia totala in acest parc se ridica la 350 de milioane de euro, iar lucrarile sunt planificate sa se incheie in 2009.

Graells&LLonch anunta in luna aprilie a acestui ca va dezvolta in urmatorii 10 ani alte doua proiecte industriale in Moldova si sudul Munteniei a caror valoare investitionala va depasi 500 milioane de euro.