RealTime participa la targul Condominium cu proiecte rezidentiale de 50 mil. euro

Compania imobiliara RealTime va participa intre 18 - 21 octombrie la targul de apartamente Condominium cu cinci proiecte rezidentiale, cu o valoare investitionala cumulata de aproximativ 50 de milioane euro

Oxygen Homes & Gardens este un proiect rezidential dezvoltat de firma New York Trust, membra a grupului Bonei Binian, una din cele mai mari companii israeliene de constructii. Localizat in cartierul Tineretului, ansamblul are o valoare investitionalaa de aproximativ noua milioane de euro. Al doilea proiect, numit Mediteraneo, este amplasat in nordul Capitalei, in Pipera fiind un ansamblu de doua imobile D+P+6+7R cu 70 de apartamente de lux finisate la cheie. Mediteraneo este dezvoltat de firma Geadel Consulting, cu o investitie de 10 milioane de euro.

Proiectul rezidential Aleea cu Magnolii este dezvoltat in Snagov-sat. Complexul este compus din 43 de vile individuale si un centru comercial amplasat la intrarea principala. Valoarea investitiei este de aproximativ sapte milioane de euro.

Complexul Condohotelier Manta Rezidential, localizat in Sacele, judetul Brasov, se afla pe malul raului Tarlung. Desfasurat pe 8,5 hectare, ansamblul va include peste 90 de cladiri (intr-o prima faza construindu-se noua cladiri), 940 de camere, doua restaurante si doua cafenele, cazinou, club. Dezvoltatorul ansamblului, Noble House Development a declarat ca valoarea investitionala este de circa 13 milioane de euro pentru prima faza de dezvoltare.

Ultimul proiect prezentat la Condominium de compania RealTime este ansamblul Magnolia din Corbeanca care cuprinde 48 de vile unifamiliale. Predate la cheie, casele din ansamblu beneficiaza de toate retelele si utilitatile si sunt construite cu un sistem nou adus din Italia - Wall Inclusive si promovat de Andami Company, oferind o durabilitate la cutremure de 8 grade pe scara Richter.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Primăria Sectorului 6 ridică 4 blocuri de locuințe sociale
Setari Cookie-uri