Peste 75 de companii vor expune, intre 18 si 21 octombrie la Sala Palatului din Capitala, la cea de-a treia editie a Targului International de Apartamente Condominium, proiecte imobiliare in valoare de 3,3 miliarde euro, cu aproximativ 23.000 de locuinte.

"Condominium aduce in fata publicului o oferta de 83 de ansambluri rezidentiale din Romania, la care se adauga posibilitati de investitii imobiliare in tari precum Bulgaria, Grecia sau Germania. 15 proiecte sunt prezentate in premiera la a treia editia a targului", a declarat, Felicia Iordache, directorul companiei Plus Media, unul dintre organizatorii evenimentului.

Majoritatea apartamentelor ce vor fi expuse in targ se afla in constructie in Bucuresti, peste 14.000 de unitati, iar din restul de 9.000 de unitati, 1.600 sunt pe litoral, 600 pe Valea Prahovei, sau in diverse localitati din jurul Capitalei, unde se construiesc peste 6.300 de apartamnente.

In cadrul targului sunt oferite si locuinte in afara tarii, a caror valoarea se ridica la aproximativ 100 milioane euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si