Directorul de marketing al Tomis Plus Constanta, Eduard Ehsichian a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa ca proiectul care a fost demarat in urma cu un an prevede construirea a 1.250 de apartamente si 47 de vile pe o suprafata de 129.000 de metri patrati la marginea muncipiului Constanta. Acesta a mai precizat ca vor fi puse la dispozitie si 51 de loturi pentru cei care doresc sa contruiasca in regim propriu.

In prezent, se lucreaza la construirea a 37 de blocuri si 47 de vile care vor fi finalizate cel mai tarziu pana in luna mai 2009. Ansamblul rezidential este situat aproape de doua supermarketuri si de aeroportul international Mihail Kogalniceanu si va beneficia de scoala, gradinita, terenuri de sport, restaurante, piscina si 1.448 de locuri de parcare subternare si supraterane. Tomis Plus a demarat deasemenea si un proiect impreuna cu Casa Casatoriilor prin care tinerele cupluri isi pot achizitiona o locuinta si se va oferi un discount pentru cei care o contracteaza pana la sfarsitul acestui an.

Proiect manager Lucia Neacsu a declarat ca cifra de vanzari a ajuns in prezent la zece milioane de euro, iar pretul locuintelor ajunge la 800 euro pe metru patrat construit fara TVA. Aceasta a precizat ca cele mai solicitate sunt garsonierele cu 64 de metri patrati, care pot ajunge pana la 63.000 de euro. Apartamentele cu doua camere cu suprafete cuprinse intre 65 si 95 de metri patrati, ajung pana la 120.000 de euro, in functie de locatie, iar pretul pentru un apartament cu trei camere cu pana la 115 metri patrati este de circa 150.000 de euro.