Te asteapta in continuare 60 de apartamente situate la numai 10 kilometri de Piata Victoriei. Succesul proiectului se datoreaza in mare parte locatiei deosebite. Zona este linistita, apartamentele sunt orientate catre un lac cu nuferi, iar padurea se afla la doar cateva minute de mers pe jos.

Proiectul a fost conceput astfel incat noii locatari sa se bucure atat de beneficiile unei naturi nealterate de o urbanizare haotica cat si de avantajele unor apartamente construite la standardele cele mai inalte. Arhitectura acestor cladiri pledeaza pentru simplitate si confort fara a afecta in nici un fel mediul natural. Un element cheie este reprezentat de terasele generoase care iti ofera o priveliste desprinsa parca din aceasta lume.

De altfel, una dintre principalele cauze ale stresului zilnic este indepartarea de natura. Aici iti vei putea insa reincarca bateriile, te vei destinde, relaxa, te vei simti ca acasa.

Un avantaj important este ca tu vei decide finisajele apartamentului, tipul de bucatarie (americana sau separata de living), tipul de parcare (exterioara sau in subsol) conceptul de apartament la cheie fiind impins catre un alt nivel. Pe data de 15 octombrie 2008, vei primi apartamentul la care ai visat. Proiectul a fost gandit astfel incat sa fie esalonat, iar data mentionata este termenul de finalizare al primei etape.

Citeste si:

Apartamentele au una, doua sau trei camere, iar suprafetele variaza intre 45 si 101 mp. Inaltimea cladirilor este redusa: P+ 2E+3 Retras+ 4Retras. Cu toate acestea, fiecare cladire dispune de lifturi de ultima generatie. Site-ul este actualizat in permanenta, astfel incat vei sti dinainte care sunt apartamentele ramase disponibile.

Printre facilitatile de care dispune complexul se numara: o zona comerciala (magazin alimentar), sala de fitness, zona de solar natural, spatiu verde pentru odihna si relaxare, pista de jogging exterioara. Aici vei gasi toate facilitatile de care dispune complexul.

Pentru mai multe detalii, te asteptam in showroom-ul din calea Grivitei, nr 371. mai multe amanunte vei gasi si pe www.lacdenuferi.ro