Andrew Tuckett a acumulat experienta intr-o gama variata de functii comerciale si operationale in sectorul de real estate si este rezident in Europa Centrala de peste zece ani. Inainte de a se alatura companiei ProLogis, acesta a lucrat in cadrul Segro, ocupand functia de director pentru Republica Ceha.

Tuckett licentiat in fizica la Universitatea din Bristol, Marea Britanie. Tot in Marea Britanie a obtinut calificarea de expert contabil si o diploma post universitara in Property Investment.

ProLogis este cel mai mare proprietar, manager si dezvoltator de spatii de depozitare si distributie, care desfasoara operatiuni in 105 piete din America de Nord, Europa si Asia. Societatea detine 29,9 miliarde de dolari de active, in proprietate, administrare si aflate in curs de dezvoltare, care includ 41,5 milioane metri patrati, in 2.523 proprietati. Printre clientii ProLogis se numara producatori, firme de retail, societati de transport, furnizori de servicii logistice si alte societati cu nevoi de distributie la scara larga. Cu sediul in Denver, Colorado, ProLogis are peste 1.300 de angajati in intreaga lume.

ProLogis este unul dintre cei mai mari distributori de spatii logistice din Germania cu mai mult de 600.000 metri patrati de teren in proprietate, la 30 iunie 2007. In Romania, ProLogis, are in vedere dezvoltarea de parcuri logistice si industriale in orase mari, precum si extinderea investitiilor din Bucuresti. ProLogis investeste 80 milioane euro pentru constructia primelor sase cladiri din parcul industrial Bucharest A1, ce va avea 12 cladiri, peste doi ani.