Contempo isi propune, odata cu extinderea si consolidarea retelei de magazine imobiliare stradale in urmatorii doi ani, ca fiecare birou al companiei sa intermedieze tranzactii imobiliare de peste de 10 milioane euro pe an.

Reprezentantii Contempo considera ca piata de real estate din Romania inregistreaza un trend ascendent, pe fondul cresterii ofertei de noi apartamente si a puterii de cumparare a romanilor, generata de ofertele de creditare mult mai avantajoase.

"Ne propunem ca in anul 2008 raportul vanzari per angajat sa depaseasca cifra de 2,5 milioane de euro, iar fiecare magazin Contempo sa realizeze tranzactii imobiliare in valoare de peste 10 milioane de euro pe an. Pentru a ne alinia acestor tendinte ale pietei am demarat extinderea retelei de magazine imobiliare prin inaugurarea unei noi locatii, situata in Bd. Nicolae Titulescu din Bucuresti", a precizat managerul general al Contempo, Carmen David.

Contempo detine la ora actuala patru locatii in Bucuresti, in zone centrale precum: Piata Victoriei, Obor-Mosilor, Perla-Dorobanti si Titulescu urmand ca pana la finalul anului, reteaua de magazine sa ajunga la un numar de sapte locatii, care sa acopere fiecare zona din capitala.

Pentru perioada 2007-2009, Contempo a bugetat investitii in valoare de doua milioane euro, care vor viza in principal consolidarea pozitiei in localitatile care depasesc 300.000 de locuitori. In conformitate cu aceste planuri, compania isi propune ca pana la sfarsitul anului 2009, reteaua de magazine imobiliare sa numere 20 de birouri de reprezentanta la nivel national.

Lansata in luna septembrie a acestui an, Contempo este prima agentie imobiliara prezenta pe piata de real estate din Romania care isi desfasoara ativitatea prin intermediul unei retele de magazine imobiliare stradale, care acopera atat segmentul de locuinte provenite din dezvoltarile imobiliare cat si cele second-hand, tranzactionate de proprietari.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Re/Max tinteste o crestere de 40% a veniturilor din comisioane in 2019