Compania de consultanta si brokeraj imobiliar Coldwell Banker Affiliates of Romania a investit 85.000 de euro in deschiderea primei sale sucursale din provincie, la Ploiesi,

Agentia, care va purta numele Coldwell Banker Meridian, va tranzactiona in exclusivitate oferta rezidentiala (apartamente si vile) a proiectului EvoCasa Orizont, dezvoltat de Adama. Totodata, compania va oferi o gama diversa de servicii de consultanta si intermediere imobiliara pe segmentul "old market".

Sucursala Coldwell Banker Meridian face parte din planul de dezvoltare nationala al Coldwell Banker Affiliates of Romania si va contribui la consolidarea activitatii companiei in domeniul imobiliar.

Pana la finele anului, compania va deschide inca alte trei agentii in tara. Programul de dezvoltare al firmei prevede extinderea teritoriala cu 20 de birouri in primii trei ani de la infiintare.

Coldwell Banker Affiliates of Romania este prezenta pe piata romaneasca din 2007 si ofera servicii de consultanta si brokeraj pe toate segmentele pietei: rezidential, birouri, industrial, retail, terenuri si investitii. Compania este de origine americana si este detinuta in prezent de Realogy Corporation, unul dintre cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial. Prin reteaua sa, Coldwell Banker acopera 41 de tari cu 3.800 de birouri si peste 120.000 de brokeri.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
CTP cumpără un proiect din punctul zero al pieței logistice din România
Setari Cookie-uri