Adama Holding Public Ltd, o companie internationala din domeniul dezvoltarilor imobiliare va investi 120 milioane de euro intr-un proiect rezidential compus din 1.000 de vile si apartamente la Ploiesti

Proiectul Evocasa Orizont va fi construit in partea de nord a orasului Ploiesti pe o suprafata de teren de peste 120.000 de metri patrati. Suprafata construita va fi de 95.000 metri patrati. In prima faza a proiectului vor fi livrate 118 apartamente in patru blocuri si 38 de vile. Tot proiectul se va intinde pe o perioada de patru ani.

In afara proiectului Evocasa Orizont, compania Adama mai are in plan constructia altor 250 de apartamente plus spatii comerciale in cadrul unui alt proiect din Ploiesti.

"Evocasa Orizont este unul din proiectele strategice pentru Adama, iar Ploiesti este un oras important in cadrul investitiilor noastre. Acesta este primul proiect rezidential in stil “comunitate planificata” dezvoltat de Adama in Ploiesti", a declarat presedintele si fondatorul Adama, David Flusberg.

Preturile apartamentelor incluse in proiectul Evocasa incep de la 84.000 euro + TVA pentru garsoniere si ajung pana la 150.000 euro + TVA pentru patru camere.

Adama Holding Ltd. activeaza in domeniul proiectelor imobiliare, fiind prezenta atat in Romania cat si pe pietele din toata Europa Centrala si de Est. Actionariatul companiei Adama include fondul de investitii Tiger Global Management cu sediul in New York, Immoeast (cel mai mare investitor imobiliar din Europa Centrala si de Est), trustul de investitii privat American RomRe, Lehman Brothers (una dintre cele mai mari banci de investitii din lume), managerii si fondatorii companiei. Compania este inregistrata la Tel Aviv Stock Exchange cu emisiune publica de obligatiuni.

In prezent, Adama este angajata in dezvoltarea de proiecte cumuland o investitie de aproximativ 1,5 miliarde de euro, incluzand aproximativ 12.000 de locuinte noi si 75.000 metri patrati spatii comerci ale si de birouri, aflate in diferite stadii de planificare si executie.

Evocasa Orizont face parte din proiectele imobiliare pentru care Adama a inceput deja constructia pe teritoriul Romaniei, cum ar fi: Edenia Titan (800 de apartamente in Bucuresti),Copou Bellvue (160 de apartamente in Iasi), Evocasa in Brasov (550 de apartamente).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Dancila: Progresam cu autostrada Ploiesti-Comarnic-Brasov