Compania israeliana de investitii Fishman a intrat pe piata imobiliara din Europa de Est prin deschiderea unei companii subsidiare care se va concentra pe Ucraina, Moldova si tarile baltice, potrivit Property Wise Bulgaria.

Fishman nu este prima companie israeliana interesata de piata imobiliara est-europeana. European Finance Center a anuntat cu cateva zile in urma ca investit un miliard de dolari in proiectele imobiliare din estul si centrul Europei.

Grupul Fishman va detine 20% din actiunile noii companii, iar restul vor fi impartite intre subsidiarele sale: Jerusalem Economic, Industrial Buildings si Darban Investments.

Subsidiara detine proprietati si terenuri in Ucraina si Lituania, in valoare de 15 milioane de dolari. Compania a realizat deja o plata de sase milioane de dolari ca rata initiala pentru sapte terenuri din Ucraina, in valoare totala de 24,6 milioane de dolari.

Fishman Holdings a investit pana in prezent intr-o serie de companii din domeniile: telecomunicatii, media, comert, servicii, automobile, finante si produse alimentare. Portofoliul sau include postul de televiuziune NOT TV, portaluri de internet, agentii de publicitate, si publicatia Globes pe domeniul afacerilor. Strategia grupului Fishman ramane insa indreptata in principal catre investitii in domeniul imobiliar


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Nacev, Tempini: In imobiliare s-a fortat "o criza", dar nu s-a produs