Investitie de 4,3 mil euro in primul hotel de 4 stele din Covasna

Primul hotel de patru stele din judetul Covasna a fost inaugurat la sfarsitul saptamanii trecute in statiunea Covasna, in urma unei investitii de 4,3 milioane euro, informeaza NewsIn.

Investitia ii apartine omului de afaceri Ovidiu Costea, fostul patron al SC Ardealul. Acesta s-a lansat in turism in urma cu aproximativ doi ani, a concesionat un teren in statiunea Covasna, in Valea Zanelor, unde a construit hotelul "Clermont".

Hotelul dispune de peste 100 de locuri de cazare, are baza de tratament si de recreere, plus toate facilitatile specifice unui hotel de acest rang.
Patronul hotelului, Ovidiu Costea, se afla in topul celor mai bogati 300 de romani, cu o avere estimata la noua milioane de dolari, fiind unul dintre fondatorii „Ardealul” in Covasna.

In afara acestui hotel mai sunt o serie de astfel de proiecte in derulare (renovari sau constructie) in judet, cum ar fi hotelul Bodoc din centrul municipiului Sfantu-Gheorghe, pe care omul de afaceri Ioan Neculaie il renoveaza in prezent, investitie estimata la circa cinci - sase milioane de euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri