Iulius Group a inaugurat la sfarsitul saptamanii trecute la Cluj-Napoca cel mai mare mall din Romania, cu o suprafata de 155.000 de metri patrati, dupa o investitie de 70 de milioane de euro, informeaza NewsIn.
Pentru primul an de functionare reprezentantii Iulius Group se asteapta la 10 milioane de vizitatori si la vanzari de 100 milioane euro. In ziua inaugurarii, aproximativ 160.000 de persoane au calcat pragul Iulius Mall.

Pe langa complexul care cuprinde numeroase magazine, printre care si hypermarketul Auchan, a fost construita si o cladire de birouri cu cinci etaje. Mallul dispune de 2.200 de locuri de parcare, iar la magazinele din incinta lui lucreaza 3.500 de persoane.

Circa 71% dintre chiriasii mallului sunt internationali. Printre ei, cel mai mare este Auchan care va fi inaugurat sambata la Cluj cel de al patrulea hypermarket din tara, dupa o investitie de 40 de milioane de euro, pe o suprafata de 10.000 de metri patrati. Auchan are 50 de case de marcat si comercializeaza peste 45.000 de produse din toate categoriile.

Altex va deschide in interiorul mallului un nou magazin, pe o suprafata comerciala de 1.700 de metri patrati, investitia ridicandu-se la aproximativ 800.000 de euro.

160.000 de persoane in prima zi la Iulius Mall

Un numar de 160.000 de persoane au vizitat Iulius Mall in ziua deschiderii. Sambata, la ora 10.30, adica la jumatate de ora de la deschiderea oficiala a primului mall din Cluj-Napoca, parcarea Iulius Mall, cu o capacitate de 2.200 de locuri nu mai avea nici un spatiu liber. Totodata, in momentul deschiderii 3.000 de persoane au intrat in mall, iar numarul lor a crescut la 12.000, pana la ora 11.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri