"Ardealul a fost zona de scoala pentru noi, iar acum suntem pregatiti pentru a ne extinde in orice oras din Romania. Ambient vizeaza atat orasele mari din tara cat si cele medii cu o populatie de 100.000 de locuitori in procesul de extindere a retelei in afara Transilvaniei" a declarat Ioan Ciolan.

Compania estimeaza pentru anul 2007 o cifra de afaceri de 250 milioane de euro in crestere cu peste 40% fata de anul precedent. Pentru 2008, Ambient mizeaza pe o crestere a afacerilor cuprinsa intre 35-40% ca urmare a fuziunii tuturor firmelor companiei intr-un grup unitar incepand cu 1 ianuarie anul viitor.

Tot pentru anul 2008, Ambient si-a propus modernizarea centrelor comerciale inaugurate in tara. Acest proces a inceput deja anul acesta prin modernizarea centrului comercial Ambient din Sibiu unde spatiile comerciale au fost extinse pana la o suprafata totala de 21.000 metri patrati, fiind astfel unul dintre cele mai mari centre de profil din tara.

Ambient este o companie cu capital integral romanesc, infiintata in 1993 care are peste 2.600 de angajati. Ambient este divizat in 12 departamente comerciale: materiale de constructii si structuri; metale; materiale izolante, pal si produse derivate; vopsele, adezivi si termosistem; parchet, mocheta usi, feronerie; instalatii sanitare/termice; ceramica obiecte sanitare, armaturi, flori, decoratiuni, menaj; scule si utilaje pentru constructii, service si inchirieri; instalatii electrice; mobila; electrocasnice
In prezent, Ambient detine o retea de 14 centre comerciale aflate in zona Ardealului si doua depozite logistice, avand o suprafata totala de peste 120.000 mp spatii comerciale.