Doua persoane fizice vor construi un complex de vile in apropierea orasului Buftea, valoarea investitie fiind de doua milioane de euro, se arata intr-un comunicat remis de agentia imobiliara EuroMetropola.

Ansamblul rezidential Lake Village Residence va fi amplasat pe malul lacului Zmeu, la doar 10 kilometri de zona comerciala Baneasa, potrivit companiei imobiliare.

Dezvoltatorii proiectului vor demara lucrarile la cele 10 vile ale complexului in decembrie 2007 si urmeaza sa le livreze in decembrie 2008.

Preturile se vor apropia de 1.100 euro pe metru patrat construit, la care nu se va aplica TVA.

Cumparatorii vor trebui sa plateasca in jur de 270.000 de euro pentru o vila cu 500 de metri patrati. In plus, viitorii proprietari vor beneficia de 350-400 mp de teren liber, pe malul lacului, unde va fi amplasata si o zona de agrement.

EuroMetropola este o companie specializata in furnizarea serviciilor de consultanta imobiliara. Aceasta este agentul exclusiv al proiectului imobiliar Sara Sea View, primul complex cu apartamente de vacanta din statiunea Olimp, in valoare de 15 milioane de euro, dezvoltat de Real Estate Developement & Extenso.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Setari Cookie-uri