ASCO Properties s-a afiliat retelei internationale de real estate GVA Worldwide, unul dintre liderii mondiali ai industriei tranzactiilor imobiliare, datorita trendului ascendent al pietei imobiliare romanesti.
"Alaturarea la GVA Worldwide este pentru noi o oportunitate de consolidare a pozitei pe piata locala, dar si de largire a gamei de servicii catre clientii corporativi. Suntem pregatiti sa raspundem nevoilor tot mai variate si sofisticate ale clientilor nostri, in conditiile procesului de dezvoltare si maturizare a pietei de real estate din Romania, prin ridicarea nivelului de servicii la standardul international", a declarat managerul general al GVA ASCO Properties, Mihai Astratinei.

“Romania s-a remarcat cu rapiditate ca fiind un punct-cheie pentru investitorii de real estate din Europa si din intrega lume”, a declarat Michael Corbett, presedinte GVA Worldwide. "Datorita atentiei cu care isi reprezinta clientii, dar si gratie retelei locale extrem de bine puse la punct, ASCO Properties este candidatul ideal pentru a reprezenta GVA Worldwide in Romania”, a adaugat acesta.

ASCO Properties este o companie cu o experienta de 13 ani pe piata de real estate din Romania ce si-a concentrat activitatea in toate domeniile ce definesc piata de profil - terenuri, office, rezidential si industrial - acoperind toate orasele cu peste 100.000 de locuitori din tara.

GVA Worlwide ofera servicii de consultanta privind achizitii si vanzari de proprietati comerciale, investitii si management imobiliar la nivel international, avand 90 de birouri in 20 de tari si peste 3.500 de specialisti imobiliari. In 2006, GVA Worldwide a realizat tranzactii in valoare de 26,5 miliarde de dolari, reprezentand mai mult de 150 de milioane de metri patrati de proprietati industriale, office si retail. Pe langa intrarea GVA Worldwide pe piata din Romania, compania si-a deschis de curand birouri in China, Israel si India.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri