Dezvoltatorul imobiliar Bermo Group Arad intentioneaza extinderea la nivel national prin achizitia a doua loturi de teren de 24.000 metri patrati in Brasov unde va dezvolta doua proiecte imobilare in care va investi 40 de milioane de euro

Valoarea totala a investitiilor programate de catre Bermo Group pentru urmatorii doi ani se ridica la 80 de milioane de euro.

Prin achizitia unor terenuri in orasul Brasov, Bermo Group vizeaza, incepand cu acest an, extinderea la nivel national. Compania detine in Brasov doua terenuri cu o suprafata de 10.000, respectiv 14.000 mp, unde are in vedere dezvoltarea unor proiecte cu o valoare de investitie de 40 de milioane de euro.

In Arad, dezvoltatorul imobiliar mai are in vedere inca doua proiecte majore: ansamblul de birouri si apartamente Bermo Plaza, situat la kilometrul 0 al Aradului, si un proiect dezvoltat pe terenul fostei fabrici de ceasuri Victoria. In acest fel, Bermo Group va investi doar in Arad, in proiecte ce se vor finaliza pana in 2010, peste 40 de milioane de euro.

Bermo Group este o societate comerciala pe actiuni, cu capital integral privat, care activeaza in domeniul imobiliar din anul 2004. Actionarii principali ai Bermo Group SA sunt Imotrust SA, care detine 58,25%, si omul de afaceri Valentin Morar cu 41,74%. Principalele produse imobiliare ale Bermo Group sunt ansamblurile de vile Axa 1 si Axa 2, blocurile de apartamente Bermo Rezidence, Bermo Orizont si Bermo Ambient, si ansamblul de birouri si apartamente Bermo Plaza.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Ce orase din tara vor avea autobuze electrice