Reteaua de agentii imobiliare a Coldwell Banker din Romania a punctat al saselea membru, odata cu deschiderea noii sucursale din Brasov.

Incepand din aceasta luna, Coldwell Banker Alpin va oferi servicii imobiliare brasovenilor, intr-o zona centrala, pe Calea Bucuresti nr. 28, intr-un spatiu de 110 mp, cu o vizibilitate excelenta. Investitia pentru deschiderea noii agentii s-a ridicat la aproximativ 85.000 euro.

Cu o populatie de peste 280.000 de locuitori, o pozitie strategica in centrul tarii si una dintre cele mai cunoscute si apreciate zone turistice din Romania, orasul Brasov are un potential imens in ceea ce priveste piata imobiliara.

Investitorii si-au canalizat finantarile cu precadere catre proiecte rezidentiale, turistice, logistice si de retail. In acest context, noua sucursala Coldwell Banker Alpin va veni in completarea serviciilor imobiliare deja existente pe piata, cu o gama diversa: consultanta si intermediere pentru vanzari si inchirieri case, apartamente si terenuri, precum si evaluari.

"Piata imobiliara din Brasov este una foarte dinamica; aici au investit developeri de calibru precum Adama, Dawnway Day Carrpathian, Future Group, Riofisa in parteneriat cu Tiriac Imobiliare si multi altii. Sunt convins ca experienta de peste 100 de ani din spatele Coldwell Banker va aduce un nou standard de calitate in real estate pe plan local", a declarat Adrian Ghimpau, Expansion Manager, Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Echipa nou formata cuprinde pentru inceput sase persoane: cinci brokeri si un Branch Manager, care va coordona intreaga activitate a biroului.

Intrata pe piata romaneasca la inceputul acestui an, Coldwell Banker Affiliates of Romania si-a propus sa puna bazele unei retele de agentii imobiliare la nivel national. Cu sase birouri deschise in mai putin de 12 luni (trei in Bucuresti, unul la Ploiesti, unul la Campulung Muscel si cel din Brasov), compania a depasit graficul pentru acest an, planul initial fiind de cinci puncte de lucru pentru 2007. Programul de extindere prevede inaugurarea a 20 de birouri in primii trei ani de la infiintare.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si