Peste 600 de apartamente au fost deja contractate in ansamblul rezidential Rose Garden, din cele 908 cat cuprind cele 11 cladiri.

Proiectul rezidential, lansat in 2006, este dezvoltat de compania GTC Romania, subsidiara Globe Trade Centre SA. Cele 11 cladiri au un nivel de inaltime de P+9 etaje sau P+11etaje.

Pe langa acestea, complexul va avea 1.000 mp de spatii comerciale, precum si 1.110 locuri de parcare subterane si supraterane, spatii verzi si locuri de joaca pentru copii.

Potrivit strategiei de dezvoltare pe piata romaneasca anuntata de GTC, compania va dezvolta, in urmatorii trei ani, proiecte imobiliare cuprinzand spatii de birouri, rezidentiale si de retail. GTC este cunoscut in Romania si ca dezvoltator al imobilelor de birouri Europe House si America House.

Ansamblul rezidential Rose Garden, o investitie de aproximativ 80 milioane de euro realizata de compania Globe Trade Center SA Romania, este un caz tipic de reconversie imobiliara a unei zone industriale din centrul orasului, respectiv fosta fabrica de textile Suveica din cartierul Colentina.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si