ImoInvest a inaugurat un complex rezidential de 12 mil. euro la Sibiu

Societatea de dezvoltari imobiliare ImoInvest Cluj a inaugurat la Sibiu un complex rezidential de 160 de apartamente, investitia totala ridicandu-se la 12 milioane euro, potrivit datelor furnizate de reprezentantii companiei.

Ansamblul este structurat pe sapte imobile cu apartamente de una sau doua camere cu suprafete construite intre 58 si 82 metri patrati, si include locuri de parcare, loc de joaca pentru copii si spatii verzi.

Pretul apartamentelor varieaza de la 675 la 1.000 euro pentru un metru patrat, in funtie de imobilul in care este situat apartamentul. "Deja 30% din apartamentele de la Sibiu au fost vandute. Vanzarea se face atat direct, la noi, cat si printr-o agentie, dar comisionul este acelasi", a spus presedintele grupului ImoInvest, Iosif Pop.

Potrivit acestuia, compania mai are in derulare alte opt proiecte. Patru in Cluj Napoca, trei in Bucuresti si unul in Baia Mare. "In Cluj suntem in negocieri cu Primaria pentru a ridica o cladire de birouri de 15 sau 20 etaje, Europa Business Center, iar un alt proiect in derulare, este un cartier rezidential la Gilau (18 km de Cluj), de 140 de locuinte, cu o investitie totala de 16 milioane euro", a precizat Pop.

In Bucuresti, compania va construi un ansamblu rezidential de 10-12 milioane euro, situat in sectorul 6, un altul de vile, in comuna Tunari, de 8-9 milioane euro, si unul in sectorul 2, dar pentru care nu a fost inca stabilit amplasamentul. "Suntem in discutii pentru inca un proiect la Sibiu. Este vorba fie de o cladire de birouri, fie tot de locuinte. Suntem in negocieri pentru un teren intr-o zona centrala", a conchis Pop.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri