Compania romano-spaniola Halber SRL, membra a Nalco Grup va investi 3 milioane de euro intr-un hotel de trei stele, la Sibiu, care va fi afiliat lantului hotelier Golden Tulip, a declarat pentru NewsIn, directorul companiei, Izzat Halawi.
Hotelul va fi situat in apropierea Aeroportului Sibiu, va avea o suprafata construita de 640 metri patrati, iar suprafata totala a constructiei va fi de 2.228 metri patrati. Halber Tulip Inn va avea 62 de camere, dintre care patru apartamente, si va fi finalizat la inceputului anului 2009.

"Ne vom baza pe turismul de business, dar si pe oferirea de servicii de infrumusetare si alte astfel de servicii, care vor fi de patru stele", a spus omul de afaceri sibian, de origine libaneza.

Hotelul va avea o sala de conferinte de 150 de locuri, la fel si restaurantul, care va avea, in special, specific spaniol. "Va fi ceva diferit de ceea ce exista la ora actuala in Sibiu. Designul va fi asigurat de un specialist spaniol, iar trainingul personalului de cei de la Golden Tulip" a adaugat Halawi.
Halber SRL este o agentie imobiliara cu capital roman si spaniol, infiintata in anul 2005. Aceasta detine mai multe terenuri in Sibiu si in imprejurimi. Potrivit lui Halawi, compania a intentionat sa construiasca un complex hotelier de peste 8 milioane de euro, la intrarea in Sibiu, dar a renuntat momentan, din cauza faptului ca Primaria Selimbar, de care apartine terenul, a dat interdictie de construire in acea zona. "Inca nu am primit niciun raspuns oficial, dar asteptam sa vedem de ce nu avem voie sa construim acolo", a precizat omul de afaceari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri