Trei oameni de afaceri asociati au inaugurat joi in Alba Iulia, complexul comercial Alba Mall in urma unor investitii aferente de 15 milioane de euro, acesta fiind primul centru comercial de mare amploare din judetul Alba, potrivit NewsIn.
Centrul comercial Alba Mall are o suprafata de 21.000 metri patrati, din care 13.000 metri patrati inchiriabili, precum si 400 de locuri de parcare. Mallul mai dispune de o cladire de birouri de clasa A, ridicata pe trei niveluri unde vor lucra circa 500 de persoane.

"Ideea acestei investitii a plecat de la dorinta de dezvoltare a unei zone comerciale, atragandu-se astfel nume mari din zona de retail si in orasul nostru, care in alte conditii nu ar fi fost interesate de intrarea pe piata locala", a declarat directorul general Alba Mall, Mirela Strajan.

Activitatea comerciala a complexului este structurata pe sistemul ancorelor de tipul: supermarket, electrocenter, confectii-linie de incaltaminte, showroom auto, restaurante si entertainment. Galeria include si un spatiu de joaca pentru copii, o farmacie, un cabinet de optica.

Alba Mall va reuni firme si marci autohtone si internationale precum Kenvelo, Lee Cooper, Steilmann, Adidas, Nike, Peugeot, Benetton, Trident, Altex, Leonardo, House of Art, Centrofarm, Diverta, BCR, Banca Transilvania, Cafe D'Oro, Redal Cafe, CEC si altele.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri