Trei oameni de afaceri asociati au inaugurat joi in Alba Iulia, complexul comercial Alba Mall in urma unor investitii aferente de 15 milioane de euro, acesta fiind primul centru comercial de mare amploare din judetul Alba, potrivit NewsIn.

Centrul comercial Alba Mall are o suprafata de 21.000 metri patrati, din care 13.000 metri patrati inchiriabili, precum si 400 de locuri de parcare. Mallul mai dispune de o cladire de birouri de clasa A, ridicata pe trei niveluri unde vor lucra circa 500 de persoane.

"Ideea acestei investitii a plecat de la dorinta de dezvoltare a unei zone comerciale, atragandu-se astfel nume mari din zona de retail si in orasul nostru, care in alte conditii nu ar fi fost interesate de intrarea pe piata locala", a declarat directorul general Alba Mall, Mirela Strajan.

Activitatea comerciala a complexului este structurata pe sistemul ancorelor de tipul: supermarket, electrocenter, confectii-linie de incaltaminte, showroom auto, restaurante si entertainment. Galeria include si un spatiu de joaca pentru copii, o farmacie, un cabinet de optica.

Alba Mall va reuni firme si marci autohtone si internationale precum Kenvelo, Lee Cooper, Steilmann, Adidas, Nike, Peugeot, Benetton, Trident, Altex, Leonardo, House of Art, Centrofarm, Diverta, BCR, Banca Transilvania, Cafe D'Oro, Redal Cafe, CEC si altele.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Lichidarea Tractorul Brasov, un caz scoala de rapiditate si eficienta