Speranta Residence este un proiect dezvoltat de German Quality Solution, companie romaneasca cu capital integral privat, prezenta in domeniul dezvoltarilor imobiliare. Antreprenorul general este Total Confort, o societate cu capital privat 100%, cu sediul social in Bucuresti, avand ca domenii de activitate executia lucrarilor de constructii civile si industriale, consolidari, restaurari si reparatii. Acest proiect necesita o investitie de 4,7 milioane euro si este cofinantat de Alpha Bank Romania.

Speranta Residence este structurat pe subsol, parter si opt etaje. Proiectul ofera un numar total de 40 de apartamente (garsoniera, doua si trei camere). Lucrarile de constructie au inceput si vor fi finalizate in primavara 2009. Stadiul lucrarilor este la nivel de fundatie.

Imobilul dispune de structura din beton armat cu pereti din caramida eficienta de 25 cm, termoizolatie de 6cm/20kg/m3, parcaj subteran cu lifturi independente Woehr, lift de persoane Schindler, sistem audio soft-ambient pentru spatiile comune, sistem de monitorizare video, paza 24h.

Citeste si:

Printre dotarile si amenajarile apartamentelor se ofera centrala proprie Viessmann, pregatire instalatie climatizare, cablare TV/Telefon/Internet/Interfon, ceramica Marazzi-Italia, obiecte sanitare Hatria-Italia, tamplarie de aluminiu cu geam termopan low-e, parchet triplu stratificat, usi de intrare blindate cu yala Mottura/Cisa, usi interioare Pinum, aparataj electric Gewiss.

"Cu arhitectura moderna si amplasare in inima Bucurestiului, ansamblul ofera apartamente cu spatii generoase si dotari la standardele cele mai inalte de calitate. Pretul pentru un apartament in Speranta Residence incepe de la 1,700 euro/mp constuit + TVA, fara a include locul de parcare in valoare de 15.000 euro + TVA. O asemenea pozitionare este o rara oportunitate in centrul capitalei, unde nu se construiesc multe proiecte noi. Aditional trebuie luata in calcul si calitatea realizarii si responsabilitatea aratata de dezvoltator", a declarat Janina Constantin, real estate broker in cadrul departamentului vanzari rezidentiale, Regatta.