Toate cele 285 de unitati locative au fost finalizate in cadrul Programului Constructii Locuinte pentru Tineri, destinate inchirierii, in diferite zone ale tarii. Cele mai multe locuinte receptionate in noiembrie se afla in Bucuresti, 83 in amplasamentul din strada Maior Bacila din sectorul 2, Colentina si alte 52 in amplasamentul din Zona C1, Cartier Brancusi.

In Sibiu au fost receptionate 40 de locuinte, in Drobeta Turnu Severin - 36, in Giurgiu - 34, in Zalau - 24, iar in Braila - 16.

Programul ANL se adreseaza tinerilor care nu isi permit sa cumpere un apartament sau sa inchirieze o locuinta de pe piata libera. Blocurile au trei - patru etaje si sunt impartite in garsoniere si apartamente cu doui sau trei camere.

Citeste si:

Blocurile construite de ANL in cadrul Programului de Constructii Locuinte pentru Tineri, destinate inchirierii, au garantie de doi ani si orice problema semnalata de locatari in aceasta perioada este rezolvata de firmele de constructii cu care sunt incheiate contractele. Dupa finalizare, Agentia Nationala pentru Locuinte preda locuintele primariilor, urmand ca acestea sa le repartizeze tinerilor care indeplinesc conditiile pentru a putea primi o casa.

Locuintele se acorda tinerilor cu varsta intre 18 si 35 de ani, care nu au un apartament in proprietate sau carora nu le-a fost repartizata o locuinta prin acest program. De asemenea, solicitantii trebuie sa fie incadrati cu contract de munca si sa isi desfasoare activitatea in localitatea respectiva.