Grupul de firme Avrig investeste 50 milioane de euro in constructia unui complex comercial cu un hipermarket Auchan, un mall Iris Shopping si un magazin de bricolaj - Bricostore la Pitesti, ultima faza a lucrarilor urmand a fi finalizata in primavara anului viitor, au anuntat dezvoltatorii.

Potrivit reprezentantilor companiei, aceasta este cea mai mare investitie a grupului in afara Bucurestiului. Complexul comercial localizat in partea de sud a orasului va fi dezvoltat in trei faze si cuprinde un magazin de bricolaj Bricostore, inaugurat deja in 7 decembrie, un mall Iris Shopping Mall, care va fi finalizat in primavara anului viitor, si un hipermarket Auchan, deschis in luna octombrie a acestui an.

Centrul comercial Iris Shopping Mall detine o suprafata de 7.109 metri patrati inchiriabili si cuprinde 43 de magazine pe un singur nivel. Suprafata construita a mallului este de 41.400 de metri patrati, in timp ce terenul aferent constructiei totalizeaza 107.500 metri patrati. De asemenea, proiectul cuprinde si 1.500 de locuri de parcare care vor fi finalizate in 2008.

Grupul Avrig 35 a fost fondat in anul 1999 de catre patru investitori americani si a realizat mai multe proiecte in Capitala, cel mai important fiind cladirea de birouri Charles de Gaulle Plaza, achizitionata anul trecut de fondul de investitii Accesion Fund pentru 85 milioane de euro. Grupul de firme derula la jumatatea acestui an proiecte imobiliare in valoare totala de peste 500 de milioane de euro, in mai multe orase din tara printre care Arad, Bucuresti, Brasov, Constanta, Focsani, Pitesti, Suceava si Timisoara. Grupul reuneste peste 35 firme care desfasoara activitati de constructii si dezvoltare imobiliara pe segmentele rezidential, comercial, spatii de birouri si industriale.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si