Shopping MallDova va fi construit in parteneriat cu Leogrant, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Republica Moldova. Constructia centrului comercial a fost deja demarata, urmand ca Shopping MallDova sa aduca pe piata din Republica Moldova o serie de retaileri si branduri internationale.

Constructia centrului comercial a inceput, iar acesta va fi deschis pentru public in toamna anului 2008. Shopping MallDova va fi construit pe patru niveluri si va dispune de aproximativ 25.000 de metri patrati suprafata inchiriabila. Centrul comercial va avea peste 100 de magazine, un supermarket, parte a unui lant international, care se va intinde pe 2.100 de metri patrati, un cinematograf multiplex cu sase ecrane, o sala de bowling, jocuri electronice interactive si diferite optiuni pentru distractie.

Shopping MallDova este inchiriat in proportie de 53%, printre retailerii care au semnat contracte sau sunt in discutii pentru preluarea unui spatiu comercial se numara G’Market, Debenhams, Esprit, Cortefiel, Springfield, Olsen, Diverta, Sacoor Brothers, Gameworld, Mc’Donald’s, Leonardo, Alina Electronic, Jack & Jones, Vero Moda, Lanidor, Peter Murray, Tommy Hilfiger, Calliope, Terranova, Puma, Reebok, Adidas, Nike, Lacoste, Mango, Motivi, Sisley, Koton, Miss Sixty, Ecco, Bata, Mexx, Levi’s, Lee & Wrangler, Kenvelo, Steilmann, Pal Zileri, Olsen, Geox, Salamander, Polo Garage, Otter, S. Oliver.

Citeste si:

Shopping MallDova va pune la dispozitia vizitatorilor de 800 de locuri de parcare in exterior si subteran.

Anchor Grup este specializata in dezvoltarea si managementul de proiecte imobiliare, avand zece ani de prezenta pe piata imobiliara din Romania. Compania a dezvoltat centre comerciale, cladiri de birouri si ansambluri rezidentiale. Compania are un volum de investitii de 340 milioane de euro in proiecte finalizate sau viitoare. Principalele proiecte ale Anchor sunt: Bucuresti Mall, primul mall din Romania, Plaza Romania, Anchor Plaza si InCity Residences, ansamblu rezidential localizat in centrul Bucurestiului. In urmatorii doi ani, Anchor Grup va dezvolta o serie de proiecte in domeniul de retail, rezidential si de cladiri de birouri.