Centrul comercial Arena Mall din Bacau, inaugurat astazi, dispune de o suprafata inchiriabila de 19.500 mp si urmeaza a fi extins cu 30.000 metri patrati pana in 2010, au declarat reprezentantii Eurisko, compania care s-a ocupat de inchirierea spatiilor comerciale.
"Arena Mall este o destinatie pentru locuitorii din toata zona Moldovei, nu doar din Bacau, deoarece aici pot gasi brand-uri nou intrate pe piata din Romania, dar si un cadru elegant pentru petrecerea timpului liber alaturi de familie. Planurile de extindere cu circa 30.000 mp suprafata inchiriabila, pana in 2010, vor mentine pozitia de lider a centrului Arena Mall", a declarat cu ocazia lansarii Florina Cojocari, account manager Eurisko Consulting.

Mallul Arena situat in cea mai populata zona rezidentiala din Bacau - Cartierul Nord, aflat in perimetrul central al municipiului si care concentreaza aproape 30% din totalul locuitorilor orasului. Mallul se adreseaza unui numar de peste un milion de potentiali clienti din judetele Bacau, Neamt si Vaslui. In prima faza, mallul dispune de o suprafata de 19.500 metri patrati, iar in martie 2008 se va extinde cu inca 6.000 metri patrati, datorita cinematografului multiplex cu opt sali si peste 1.700 locuri si a prezentei unor retaileri internationali noi pe piata din Romania. Arena va oferi o suprafata totala utila de 25.500 metri patrati si va contine aproximativ 150 magazine.

Arena Mall dispune de cea mai mare zona de distractii din oras, cu 10 piste de bowling, 15 mese de biliard si un casino electronic cu peste 90 de jocuri. In zona de food court se gasesc 15 restaurante si fast-fooduri cu specific gastronomic: romanesc, mexican, mongolez, italian, american. De asemenea, in Arena Mall se afla peste 15 magazine de servicii (telefonie mobila, curatatorie, electrocasnice, librarie si capela). Ca posibilitati de parcare, mallul va avea spatii exterioare pentru 700 de masini, intr-o prima faza, iar in functie de necesitati, parcarea poate fi extinsa la 1.000 de locuri.

Arena Mall din Bacau a fost preluat in aceasta toamna de catre compania portugheza Sonae Sierra, specialist international in industria centrelor comerciale. In Romania, Sonae Sierra a achizitionat River Plaza, din Ramnicu Valcea si dezvolta doua centre comerciale in Craiova si in Ploiesti. Compania Sonae Sierra detine 47 de centre comerciale in Portugalia, Spania, Italia, Germania, Grecia, Romania si Brazilia, cu o suprafata totala inchiriabila de 1,8 milioane mp.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri