Cladirea multifunctionala se va intinde pe o suprafata de 11.000 metri patrati, va include spatii comerciale si apartamente. Cladirea va avea sapte etaje, un mezanin, subsol pe doua niveluri si o parcare subterana pentru aproximativ 75 de autovehicule. Lucrarile de constructie vor fi demarate la inceputul anului 2008.

Grupul international de firme de consultanta Louis Berger va revizui documentatia aferenta proiectului tehnic, va selecta atat furnizorii de materiale si echipamente cat si constructorul si va supraveghea executia lucrarilor de constructie.

In Romania, Louis Berger va finaliza anul acesta un contract de servicii de consultanta pentru investitorul spaniol Bamesa Otel SA, parte din grupul Arcelor-Mitall. Echipa Louis Berger a supervizat lucrarile de constructie a unei fabrici de procesare si depozitare a otelului, in Topoloveni, judetul Arges. Valoarea investitiei se ridica la 11 milioane de euro.

Louis Berger se afla in negocieri cu mai multe companii din Franta, Marea Britanie, Spania, Israel si Grecia pentru mai multe proiecte rezidentiale atat in Romania cat si in Bulgaria, conform declaratiilor lui Chris Germanacos, directorul pentru Europa al grupului.

Louis Berger
este un grup independent de consultanta infiintat in 1953, care isi desfasoara activitatea in domeniile ingineriei inclusiv ingineria mediului si dezvoltarii economice. Biroul regional pentru Europa Centrala si de Est este situat in Bucuresti. Cu peste 16 ani de activitate, peste 200 de proiecte incheiate si avand sute de angajati, Louis Berger este una dintre cele mai mari companii internationale de consultanta atat in Romania cat si in regiune.

Spadevel
este o companie de dezvoltare imobiliara care deruleaza proiecte in sectorul de real-estate in Romania in numele unor investitori privati de origine spaniola.