Dezvoltatorul spaniol Spadevel va investi opt milioane de euro in constructia unui ansamblu imobiliar in centrul Capitalei, proiect ce urmeaza a fi finalizat in 2009, a anuntat compania de consultanta Louis Berger.
Cladirea multifunctionala se va intinde pe o suprafata de 11.000 metri patrati, va include spatii comerciale si apartamente. Cladirea va avea sapte etaje, un mezanin, subsol pe doua niveluri si o parcare subterana pentru aproximativ 75 de autovehicule. Lucrarile de constructie vor fi demarate la inceputul anului 2008.

Grupul international de firme de consultanta Louis Berger va revizui documentatia aferenta proiectului tehnic, va selecta atat furnizorii de materiale si echipamente cat si constructorul si va supraveghea executia lucrarilor de constructie.

In Romania, Louis Berger va finaliza anul acesta un contract de servicii de consultanta pentru investitorul spaniol Bamesa Otel SA, parte din grupul Arcelor-Mitall. Echipa Louis Berger a supervizat lucrarile de constructie a unei fabrici de procesare si depozitare a otelului, in Topoloveni, judetul Arges. Valoarea investitiei se ridica la 11 milioane de euro.

Louis Berger se afla in negocieri cu mai multe companii din Franta, Marea Britanie, Spania, Israel si Grecia pentru mai multe proiecte rezidentiale atat in Romania cat si in Bulgaria, conform declaratiilor lui Chris Germanacos, directorul pentru Europa al grupului.

Louis Berger
este un grup independent de consultanta infiintat in 1953, care isi desfasoara activitatea in domeniile ingineriei inclusiv ingineria mediului si dezvoltarii economice. Biroul regional pentru Europa Centrala si de Est este situat in Bucuresti. Cu peste 16 ani de activitate, peste 200 de proiecte incheiate si avand sute de angajati, Louis Berger este una dintre cele mai mari companii internationale de consultanta atat in Romania cat si in regiune.

Spadevel
este o companie de dezvoltare imobiliara care deruleaza proiecte in sectorul de real-estate in Romania in numele unor investitori privati de origine spaniola.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri