Cea mai ieftina locuinta scoasa la vanzare in cadrul celei de-a noua editii a Targului National de Imobiliare (tIMOn), costa 27.000 de euro, iar cea mai scumpa are un pret de circa 700.000 de euro, au declarat organizatorii evenimentului.
"Ne asteptam la cel putin 10.000 de vizitatori care vor avea de ales dintr-o gama vasta de oferte din partea dezvoltatorilor si a firmelor care promoveaza locuinte. Am ales organizarea unui astfel de eveniment in luna decembrie din mai multe considerente. Efervescenta pietei imobiliare, dorinta de reinvestire a excedentelor de profit in ultima luna a anului, popularizarea ofertelor speciale in perioada sarbatorilor de iarna, dar si posibilitatea persoanelor juridice de a semna ultimele contracte care sa beneficieze de taxarea inversa pentru TVA", a declarat directorul targului Vlad Vlasceanu.

Potrivit acestuia, tIMOn prezinta o oferta echilibrata, iar preturile locuintelor incep de la 27.500 de euro pentru o garsoniera in cadrul complexului Sea View Residence din Costinesti si depasesc 700.000 de euro pentru un penthouse in Pipera. "In Bucuresti exista oferte cu 49.000 euro pentru garsoniere, iar apartamentele cu doua si trei camere pot fi achizitionae la preturi cuprinse intre 120.000 si 160.000 de euro. Vilele au preturi cuprinse intre 290.000 de euro in cadrul ansamblului rezidential Atlantic si 340.000 de euro in cadrul complexului La Riviere, prezentat in premiera cu ocazia editiei a noua a targului", sustine Vlasceanu.

Organizatorul tIMOn mai spune ca fiecare din cei 50 de expozanti va aduce oferte speciale si reduceri importante si sustine ca se asteapta la vanzari rapide de peste cinci milioane de euro si la o multitudine de precontractari.

Potrivit datelor firmei Admedia Consulta, organizatorul expozitiei, la aceasta editie sunt expuse peste 8.000 de locuinte, apartamente si vile, cu o valoare de vanzare de circa 2,5 miliarde de euro.

Pentru 2008, tIMOn, anunta trei editii de primavara si trei editii de toamna-iarna. Cea de-a noua editie a Targului National de Imobiliare se desfasoara in perioada 12-16 decembrie in complexul Wold Trade Center Bucuresti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri