Proiectul, care ocupa o suprafata de teren de 30.000 metri patrati, va oferi aproximativ 40.000 metri patrati suprafata inchiriabila pentru centre comerciale si spatii de divertisment. Potrivit reprezentantilor companiei, terenul pe care se va ridica centrul comercial are potential si pentru dezvoltarea de proiecte rezidentiale si spatii de birouri.

Acesta este cel de-al treilea proiect al companiei de la intrarea pe piata din Serbia in acest an. Plaza a anuntat in luna august ca a castigat o licitatie organizata de Guvernul Serbiei pentru dezvoltarea unui centru comercial, de divertisment si de afaceri care se va intinde pe o suprafata construita de 100.000 metri patrati in Belgrad. In noiembrie 2007, Plaza Centers a semnat si un acord pentru achizitia a 24.000 metri patrati de teren in localitatea Kragujevac, unde va dezvolta un centru comercial si de divertisment cu o suprafata de 35.000 metri patrati.

Plaza Centers este activa si pe piata din Romania de la sfarsitul lui 2006, iar pana in prezent a demarat cinci proiecte imobiliare insumand 700.000 de metri patrati construiti si investitii de peste 700 milioane euro. Cele cinci proiecte sunt situate in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Miercurea Ciuc si Slatina.