Centrul comercial Sofia Outlet Center va avea subsol, trei etaje si va oferi spre inchiriere un spatiu comercial de 17.000 metri patrati. O parte din acest spatiu a fost deja preinchiriat mai multor firme renumite de imbracaminte precum Kenvelo, Adidas, Tom Tailor, Geox, Reply si Levi's.

Firma germana ECE Projektmanagement va oferi consultanta proiectului, iar compania britanica GVA Grimley LLP Outlet Services se va ocupa de serviciile de management operational. Fondurile necesare pentru constructia Sofia Outlet Center vor fi acoperite de Raiffeisenbank (Bulgaria) EAD.

Analistii de piata considera ca segmentul mall-urilor va avea o crestere puternica in urmatorii ani. In urma cu cateva saptamani, o alta companie Corecom Princess detinuta de un om de afaceri turc a inaugurat centrul comercial Princess Outlet Center situat in sectorul rezidential din Sofia, Mladost.

K&K Electronics
este cel mai mare grup de retail din Bulgaria. K&K opereaza in Bulgaria lantul de retail Technomarket care are 20 de magazine de dimensiuni mari in Bulgaria si este liderul segmentului de electornice, avand o cota de piata de 40%.