Grupul bulgar de retail K&K Electronics, operator al Technomarket, va incepe saptamana viitoare constructia unui mall in Sofia, pe bulevardul Tsarigradsko Shose, ce va fi inaugurat in 2009 si va avea o suprafata de 28.000 metri patrati, potrivit NewsIn, care citeaza Dnevnik.
Centrul comercial Sofia Outlet Center va avea subsol, trei etaje si va oferi spre inchiriere un spatiu comercial de 17.000 metri patrati. O parte din acest spatiu a fost deja preinchiriat mai multor firme renumite de imbracaminte precum Kenvelo, Adidas, Tom Tailor, Geox, Reply si Levi's.

Firma germana ECE Projektmanagement va oferi consultanta proiectului, iar compania britanica GVA Grimley LLP Outlet Services se va ocupa de serviciile de management operational. Fondurile necesare pentru constructia Sofia Outlet Center vor fi acoperite de Raiffeisenbank (Bulgaria) EAD.

Analistii de piata considera ca segmentul mall-urilor va avea o crestere puternica in urmatorii ani. In urma cu cateva saptamani, o alta companie Corecom Princess detinuta de un om de afaceri turc a inaugurat centrul comercial Princess Outlet Center situat in sectorul rezidential din Sofia, Mladost.

K&K Electronics
este cel mai mare grup de retail din Bulgaria. K&K opereaza in Bulgaria lantul de retail Technomarket care are 20 de magazine de dimensiuni mari in Bulgaria si este liderul segmentului de electornice, avand o cota de piata de 40%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri