Coldwell Banker Affiliates of Romania a lansat pe piata un nou serviciu imobiliar si un catalog premium prin care ofera posibilitatea romanilor de a achizitiona insule din diverse zone ale lumii cu preturi de la 350.000 de euro si pana la 27 de milioane de euro.

"In noul catalog, doritorii pot gasi oferte din toate colturile lumii. Promovam insule in America de Nord, Caraibe, America de Sud, Europa, Asia si Pacificul de Sud cu preturi incepand de la cateva sute de mii de euro pana la 27 de milioane de euro", a declarat Violeta Cernica, project manager la Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Cele mai scumpe proprietati aflate la vanzare sunt localizate in Bora Bora, unde insula Motu Tane este disponibila pentru 27 milioane de euro, iar in Fiji, insula Blue Lagoon costa 25 milioane euro. Printre cele mai accesibile insule promovate in Romania se numara Pearl Lagoon Island din cadrul Cook Islands in zona Pacificului de Sud (340.000 de euro) sau Blue Hole Caye in Belize, Caraibe (442.000 de euro). Potrivit Coldwell Banker, preturile difera in functie de pozitionare – acces, dezvoltarea zonei, utilitati, infrastructura si facilitatile existente.

Reprezentantii companiei mai sustin ca achizitiile de insule se fac in diferite scopuri. "Unii oameni de afaceri achizitioneaza insule cu totul nedezvoltate la un pret foarte accesibil, instaleaza utilitatile si construiesc locuintele pentru a le revinde mai departe, iar in acest caz vorbim de scopul investitional. De cele mai multe ori, investitorii cumpara astfel de proprietati pentru a amenaja statiuni turistice. Investitia in acest caz este mult mai mare, insa si rata de profit creste simtitor. Cei care cumpara insule pentru uz propriu sunt fie cei care le folosesc doar ca si destinatii de vacanta sau oamenii de afaceri, VIP-urile care se retrag aici pentru tot restul vietii", au mai spus reprezentantii Coldwell Banker Affiliates of Romania care au intermediat deja o tranzactie in cursul acestui an prin care un om de afaceri local a cumparat un teren de 1.000 mp in St Maarten, zona Caraibe.

Coldwell Banker Affiliates of Romania este prezenta pe piata romaneasca din 2007 si ofera servicii de consultanta si brokeraj pe toate segmentele pietei: rezidential, birouri, industrial, retail, terenuri si investitii. Compania este de origine americana si este detinuta in prezent de Realogy Corporation, unul dintre cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial. Prin reteaua sa, Coldwell Banker acopera 41 de tari cu 3.800 de birouri si peste 120.000 de brokeri.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Antreprenor:Privații au năvălit cu cereri. Intervenția statului trebuie limitată
Setari Cookie-uri