Pretul locuintelor in blocuri vechi din Bucuresti a crescut in acest an in medie cu 50%, in contextul mentinerii unui nivel ridicat al cererii, conform unui studiu intocmit de compana de servicii imobiliare Coldwell Banker Affiliates of Romania.
Potrivit Coldwell Banker, cererea pe piata veche a apartamentelor s-a mentinut la un nivel inalt, locuintele din acest segment avand cateva avantaje net superioare celor noi. Printre acestea se numara posibilitatea de a te muta imediat si localizarea in zone accesibile, unde infrastructura este definitivata. Din acest motiv, cresterea medie a preturilor a fost de 50%.

Cele mai mari preturi pe piata apartamentelor vechi se inregistreaza in sectoarele 1 si 2 din Bucuresti, in timp ce in sectorul 6 locuintele din aceasta categorie se vand cel mai ieftin.

Randamentul investitiilor imobiliare din Capitala a scazut in acest an cu pana la 1,5 puncte procentuale, ajungand pentru spatiile de birouri la 6% si la spatii de retail la 7,5%, niveluri care se mentin insa peste valorile inregistrate pe pietele din regiune, potrivit Coldwell Banker.

Cititi mai multe aici.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri